Waterscouting Cornelis de Houtman uit Gouda

Ahoy allen,

De Cornelis de Houtman is een jeugdvereniging en heeft HULP NODIG! Helaas lopen we de laatste tijd tegen achterstallige zaken aan. Wij bezitten niet over de kennis of kunde om dingen aan te pakken. Daarom is nu concreet hulp nodig, van wie dan ook. 

In 2011 hebben wij als groep (helaas) hulp moeten inhuren van aannemers en instanties. Dit kost (heel veel) geld en zal waarschijnlijk leiden tot een verhoging van de contributie. Om het reilen en zeilen van de vereniging van kinderen in stand te houden, doen wij een beroep op u.

Ouder-klus-coördinator

We zoeken een ouder die de achterstallige taken op onze groep, wil koppelen aan mensen die dat kunnen doen. We zijn er van overtuigd dat iedereen wat kan bijdragen aan de jeugd. Het liefst in project vorm. U zou ons en de kids enorm helpen als u deze coördinerende taak zou willen oppakken.

Stamhalletje

Het Stamlokaal staat inmiddels 30 jaar en de keuken is vorig jaar in eigen beheer gedaan. Er is reeds begonnen aan de toiletgroep, maar het kost teveel om alles te laten doen. Wie kan ons helpen door wat loodgiet en / of tegelwerk te doen? Kijken kost niets en mailen kan hierheen. Materiaal kan uiteraard worden ingekocht, maar arbeid is duur.

Snoei Dag 17 maart

Zaterdag 17 maart is er een grote klusdag op het terrein. Een uitnodiging volgt nog, maar we hebben iedereen nodid!

Uitdaging

Het dynamische en jonge bestuur zoekt een penningmeester / sparringpartner. Wilt u de groep voor een overzichtelijke periode ondersteunen? Klik HIER

Namens alle leden alvast zeer bedankt,

Daan Smit
Groepsbegeleider


Reageer op dit verhaal:

Scoutinggroep Cornelis de Houtman

Platteweg 42a
2811 NA Reeuwijk

Klik hier voor een routebeschrijving

Verhuur (meer informatie)

Informatie over verhuur van lokalen en terrein:

Algemene informatie
Verhuurkalender

E-mail voor leiding & bestuur
Kalender voor leiding & bestuur
Bestandsbeheer voor leiding & bestuur