Steun ons!

Steun ons!

Help de verkenners naar Nawaka!

Steun de verkenners voor Nawaka!
De verkenners willen volgende zomer op Nawaka! Nawaka is het 10-daags Nationaal Waterkamp voor waterscouts binnen Scouting Nederland.

 

De kampprijs voor dit Nationale kamp is een stukje hoger dan normaal en daarom doen wij de komende tijd een aantal inzamelingsacties! Steun jij ons middels een donatie?

 

Wissen
Artikelnummer: donation-3525 Categorie:

Koop een lot en help!

Je kan ons ook steunen door een lot te kopen via de Grote Clubactie!
Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen!
TIP! Vul bij verkoper ‘Verkenners’ in en je helpt ons naar Nawaka 2022!

Je kan ons ook steunen door een Superlot te kopen!
Een Superlot vertegenwoordigt een waarde van 50 loten en de vereniging zelf maakt ook nog eens kans op 5.000 euro.
Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen!
TIP! Vul bij verkoper ‘Verkenners’ in en je helpt ons naar Nawaka 2022!

Wat is Nawaka?

Nawaka is het 10-daags Nationaal Waterkamp binnen Scouting Nederland. Het kamp wordt gekenmerkt door een gevarieerd aanbod van hedendaagse en uitdagende nautische activiteiten en internationale uitwisseling in een uitstekende scoutingsfeer.

Gedurende Nawaka valt er veel te beleven! Vanaf januari weet je al op welk subkamp je komt te staan dus kan de voorpret al beginnen. Via social media maak je kennis met je subkampstaf en alle andere groepen van jouw subkamp. Het subkamp is niet alleen de plek waar je tent staat, het is de plek waar je nieuwe vrienden maakt, leuke activiteiten doet en gezellig kan chillen.

Programma

Traditioneel starten we Nawaka met een spetterende opening en sluiten we af met een sluiting.  Tussendoor doe je mee met een groot en divers aanbod van activiteiten. Denk hierbij aan allerlei activiteiten op het water zoals zeilwedstrijden, roei en wrikwedstrijden, vlettenrally, sea survival en nog veel meer. Maar ook op het land valt er genoeg te beleven. Zo worden er veel gave activiteiten georganiseerd op het subkamp of je wandelt over de centrale markt waar Nawaka allerlei inloop activiteiten en workshops aanbiedt. Daar kan je ook chillen, shoppen in de ScoutShop of genieten van een hapje of drankje bij een van de eettentjes. Of wat dacht je van een terras aan het water uitkijkend over de haven met die honderden bootjes?