Leuk dat je er was!

Leuk dat je er was!

Leuk dat je er was tijdens de drie meekijk dagen! Hieronder kan je meer informatie vinden over onze groepen, vindt je de foto`s van de afgelopen weken en kan je je inschrijven om lid te worden bij een van onze verenigingen!

Foto`s

WELPEN (JONGENS 7 – 11 JAAR)

Bij de welpen hebben we allerlei leuke spellen gespeeld zoals King of The Hill en vlaggenroof. De laatste meekijk dag was het heerlijk weer en hebben we een vuurtje gemaakt!

SHANTI-WELPEN (MEISJES 7 – 11 JAAR)

Bij de shanti-welpen hebben we de aqua bever geholpen om haar huisje te repareren. Door waterspellen konden we aan magische takken komen. De laatste meekijk dag hebben we meegevaren in de zeilboten en een waterquiz gespeeld!

VERKENNERS (JONGENS 11 – 15 JAAR)

Bij de verkenners mochten we de eerste meekijk dag met een katapult schieten op prijzen. De tweede dag lag bijna heel de boot aan de ketting en hebben we mastermind gespeeld. De derde dag mochten we onze eigen vlag maken en is er ook zeker gezwommen!

PADVINDSTERS (MEISJES 11 – 16 JAAR)

Bij de padvindsters hebben we op de eerste dag ballonnetje prik gespeeld en hokje gesleurd! De tweede dag werden de handen uit de mouwen gestoken om een stukje te roeien en een wedstrijdje te varen!

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over onze verenigingen? Bekijk de volgende pagina`s:
7 – 11 jaar (Welpen) jongens
11 – 15 jaar (Verkenners) jongens

7 – 11 jaar (Shanti-welpen) meisjes
11 – 15 jaar (Padvindsters) meisjes

Of bekijk onze gezamenlijke brochure:

Lid worden?

Heb je een paar keer meegelopen bij onze vereniging en lijkt het je leuk om lid te worden? Schrijf je hieronder in bij een van onze verenigingen!

Welk cijfer geef je onze website?