Oproepjes!

Oproepjes!

JE KAN ONS NU HELPEN MET HET VOLGENDE:

Klik op de linkjes voor meer informatie en om jezelf aan te melden!

Help met klussen!

Elke maand organiseren wij een klus moment en we hopen dat er zoveel als mogelijk mensen komen meehelpen.

Eerst volgende klus:

Maand: Januari
Wat: Wilde vaart terras realiseren
Waar: Tussen Stamlokaal en Kastanujolokaal; vanaf de Kastanjeboom
Wie: (Oud) stamleden en ouders die iets kleins willen doen voor de pad
Wanneer: Zaterdag 15 januari 12:00 – 17:00
Hoe: Uitvullen met grond, worteldoek leggen, grindtegels leggen, snippers kruien

Zet alvast in je agenda:

Zaterdag 15 januari 12:00 – 18:00
Zaterdag 12 februari 12:00 – 18:00
Zaterdag 12 maart 12:00 – 18:00
Zaterdag 9 april 12:00 – 18:00

Geef je op voor een klus:

Doe een donatie!

Steun de verkenners voor Nawaka!
De verkenners willen volgende zomer op Nawaka! Nawaka is het 10-daags Nationaal Waterkamp voor waterscouts binnen Scouting Nederland.

 

De kampprijs voor dit Nationale kamp is een stukje hoger dan normaal en daarom doen wij de komende tijd een aantal inzamelingsacties! Steun jij ons middels een donatie?

 

Wissen
Artikelnummer: donation-3525-1 Categorie:

Wij zoeken beverleiding!

Na jaren afwezigheid hebben we als waterscoutinggroep het voornemen om de bever-speltak een nieuw leven in te blazen. Daarvoor hebben we natuurlijk wel enthousiaste vrijwilligers en leidingleden nodig!

WIE BEN JIJ?
Wij zijn opzoek naar creatieve en enthousiaste leidingleden. Al onze leidingleden zijn minimaal 18 jaar oud en in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Bij voorkeur zoeken we iemand die al ervaring heeft bij een scouting vereniging of ervaring binnen leiding geven aan de leeftijdsgroep 5 tot 7 jaar (kinderopvang etc.).

Tot slot zoeken we een teamplayer en kartrekker die ervan houd om samen te werken met anderen in het leidingteam, maar bovenal ook gezellig is en van de bevers een mooie een goed draaiende speltak wilt maken binnen onze vereniging!

Wij zoeken bestuursleden!

Onze voorzitter Léon is in september teruggetreden en we hebben tot op heden nog niemand gevonden die het stokje wilt overnemen. Daarom zoeken we dus een nieuwe enthousiaste vrijwilliger, vanuit de oud(ere) leden of ouders van leden. 

De stichting is beheerder van het vermogen van de vereniging en is verantwoordelijk voor alle zaken die betrekking hebben op de roerende en onroerende zaken van de groep. Dit wil zeggen dat de stichting er voor zorgt dat de vereniging het spel van scouting kan spelen.

Ben je een oud(er) lid of een ouder van een lid en lijkt het je leuk om een van te twee taken op te vullen?

Help met flyeren!

Wij willen meer nieuwe leden! En daarvoor hebben we jou hulp nodig! Kom helpen flyeren en/ of hang een poster voor je raam zodat mensen weten wat voor leuke activiteiten wij organiseren.

Flyers

Posters

Welk cijfer geef je onze website?