Oproepjes!

Oproepjes!

Klik op de linkjes voor meer informatie en om jezelf aan te melden!

Help mee op 11 juni!

Elke maand organiseren wij een klus en schoonmaak moment en we hopen dat er zoveel als mogelijk mensen komen meehelpen.

HELP MEE!

Jullie hulp is hard nodig op 11 juni!

We zijn in het gelukkige bezit van een aantal mooie gebouwen en een prachtig terrein. Om dit zo te houden, organiseren wij klus- en schoonmaakdagen voor leden en familieleden. Hiermee houden we gelijk de kosten voor onze leden laag. Dit betekent wel dat we met elkaar zo af & toe de handen uit de mouwen moeten steken.

Het is uiteraard ook mogelijk om een deel van de dag te komen helpen.

Meld je hieronder aan als je komt! Dan kunnen we het werk inplannen en verdelen. We hebben een hele lijst met klussen, dus voor elk wat wils.

Wat staat er op de agenda?

We zijn veel van plan en er is ook zeker veel te doen! Hieronder alvast een klein overzichtje:

  • Verbouwing verkennerlokaal
  • Ramen zemen
  • Opruimen van het gehele terrein
  • Afronden nieuw wilde vaart buitenterrein

Geef je op om mee te helpen:

Doe een donatie!

Steun de verkenners voor Nawaka!
De verkenners willen volgende zomer op Nawaka! Nawaka is het 10-daags Nationaal Waterkamp voor waterscouts binnen Scouting Nederland.

 

De kampprijs voor dit Nationale kamp is een stukje hoger dan normaal en daarom doen wij de komende tijd een aantal inzamelingsacties! Steun jij ons middels een donatie?

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Wij zoeken bestuursleden!

Het bestuur is altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Dus mocht je lang geleden op scouting hebben gezeten en toch nog een klein beetje terug verlangen naar de mooie oude tijd, of een ouder zijn met een zoon / dochter op de groep? Kijk hieronder voor de open functies of neem contact met ons op! 

De stichting is beheerder van het vermogen van de vereniging en is verantwoordelijk voor alle zaken die betrekking hebben op de roerende en onroerende zaken van de groep. Dit wil zeggen dat de stichting er voor zorgt dat de vereniging het spel van scouting kan spelen.

Ben je een oud(er) lid of een ouder van een lid en lijkt het je leuk om een van deze taken op te vullen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je meer informaties over wat het bestuur precies doen? Ga dan naar onze bestuurspagina.

Help met flyeren!

Wij willen meer nieuwe leden! En daarvoor hebben we jou hulp nodig! Kom helpen flyeren en/ of hang een poster voor je raam zodat mensen weten wat voor leuke activiteiten wij organiseren.

Flyers

Posters

Feedback
Feedback
Jouw feedback aan ons:
Verzenden
Bedankt voor je feedback, we gaan ermee aan de slag!