Verhuur

Verhuur

Cornelis de Houtman heeft de beschikking over een (kampeer)terrein, een welpenlokaal en een verkennerlokaal aan de Platteweg 42a te Reeuwijk. Gedurende een groot deel van het jaar wordt aan groepen de mogelijkheid geboden om het terrein en de gebouwen te huren. Cornelis de Houtman verhuurd zijn terrein inclusief 2 gebouwen.

Terrein

Welpenlokaal

Verkennerlokaal

Praktische informatie & kosten

  • Er wordt niet aan meerdere groepen tegelijkertijd verhuurd.
  • Het terrein inclusief de beide lokalen wordt alleen in zijn totaliteit verhuurd voor €175,- per dag tot en met 3 verhuurdagen en €155,- per dag voor 4 en meer aaneengesloten verhuurdagen, dit geldt voor groepen tot 40 personen. De maximale groepsgrootte is 60 personen. Voor elke persoon extra wordt €2,50,- per dag extra gerekend.

  • Waterverbruik: €1,50 per eenheid
  • Gasverbruik: €0,75 per eenheid
  • Afvalverwerking: €34,50 euro  per week

Mogelijkheden in de omgeving

Het terrein van onze scoutinggroep wordt omgeven door prachtig natuurgebied

Aan de zuidzijde ligt ons terrein tegen het Goudse Hout aan. Een door ondiepe slootjes verdeeld bos dat ideaal is voor het organiseren van kleine en grote spelen.


Informatie voor watergroepen

Aan de Platteweg  beschikken we over een steiger met 8 ligplaatsen voor lelievletten (eventueel uit te breiden voor huurders). Daarnaast is er een ligplaats voor een (kleine) sleper.

Vanaf de steiger vaar je via  een korte sloot zo de Reeuwijkse plassen op.

 Aan de noordzijde, waar de aanlegplaatsen zijn voor maximaal 8 lelievletten, is een directe verbinding met het Reeuwijkse plassengebied. Bijna alle plassen staan met elkaar in verbinding, waardoor bijvoorbeeld het varen van een plassentocht tot de onbegrensde mogelijkheden behoren. Varen op de Reeuwijkse plassen.

(Voor varen op de plassen heb je een vaarontheffing nodig. Die is makkelijk verkrijgbaar)
http://www.stichtingveen.nl/vaarontheffing/soorten-vaarontheffingen/